Десподов: Искаме да играем на голямата сцена, ще радваме България
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Надявам се да затвърдим добрите игри, които показахме срещу Северна Македония и Гибралтар“, заяви нападателят

Една от звездите на националния отбор на България – Кирил Десподов, направи своя коментар пред медиите преди излитането на отбора за Кипър, където в сряда се изправяме срещу местния тим на стадион „АЕК Арена“ в Ларнака. Десподов направи силно изказване – младият състав на България ще се бори да се докаже на голямата сцена.

„Това са хубави две контроли за нас, в които ще обиграем отбора. Трябва да се подготвим добре за квалификациите през март месец. Отборът наистина е много млад, има много неопитни момчета, но с мачове ще натрупат опит. Има и играчи с повече рутина в отбора. Дори и младите натрупаха приличен брой мачове. Надявам се да затвърдим добрите игри, които показахме срещу Северна Македония и Гибралтар“, каза нападателят.

Десподов бе запитан дали дисциплината е проблемът, който доведе на слабите резултати на отбора ни в последните години.

„Аз мисля, че винаги е имало дисциплина в националния отбор. Ако я няма, също няма да има и резултати и няма да вървим напред. Дисциплина, себераздаване и характер – това изисква треньорът”, заяви нападателят на Лудогорец.

„Вижда се желанието на момчетата. Има настроение в тима. Наистина преди нямаше резултати, а това не е приятно нито за нас, нито за всички в България. Искаме да постигаме добри резултати и да играем на голямата сцена. Има едно ново поколение – младо, което се надявам, че ще радва цяла България“, каза Кирил Десподов.