Десподов направи сравнение между привържениците на ПАОК и ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Когато се играе мач от гръцкото първенство, спокойно идват по 20 хиляди на мач, няма значение с кого играем", обяви крилото.

Фланговият нападател Кирил Десподов наскоро смени клубната си принадлежност и акостира в редиците на ПАОК Солун.

Капитанът на българския национален отбор говори за адаптацията си в гръцкия гранд и впечатленията си от отбора.

“Чувствам се отлично, започнах да навлизам добре в обстановката на отбора. Всеки един играч има нужда да се адаптира, нормално е, така беше и като бях в Австрия, и в Италия. Винаги се иска някакво време, някакви месеци да навлезеш в обстановката на отбора – нови футболисти, нов треньор, нови виждания, но мисля, че добре се включвам и добре се случват нещата при мен”, сподели Десподов пред “БНТ”.

“Мога да сравня привържениците на ПАОК единствено с феновете на ЦСКА, но тук е много по-голяма фенска маса. Когато се играе мач от гръцкото първенство, спокойно идват по 20 хиляди на мач, няма значение с кого играем. А когато има дерби, има по 30 хиляди, стадионът е пълен. Обстановката е доста по-емоционална, а феновете създават доста хубава атмосфера”, сподели футболистът.

“Аз мисля, че отборът е доста силен. Имаме изключително добър колектив в съблекалнията, треньорът ни е много голям тактик, има сериозни изисквания, но виждам, че нещата се получават. Имаме добри играчи и имаме реални шансове да се борим да станем шампиони тази година”, коментира Кирил Десподов.