Испански национал отказал оферта на Манчестър Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" имат желание да подпишат с вратаря на Атлетик Билбао - Унай Симон, но испанският национал не иска на "Олд Трафорд"

Испанската медия Fichajes твърди, че Манчестър Юнайтед вече са направили оферта за подписа на 26-годишния вратар Унай Симон, но играчът е отхвърлил предложението на англисйкия гранд и желае да продължи да играе в Атлетик Билбао.

Байерн Мюнхен също имаше желание да подпише с вратаря и той имаше предложения и от Саудитска Арабия. 26-годишният футболист има договор с Атлетик Билбао до лятото на 2025 г. и остава да видим дали скоро ще може да си осигури удължаване на контракта с баските.

Унай Симон се утвърди като ключов играч за Атлетик Билбао в последните години и можеше да бъде качествено попълнение за Манчестър Юнайтед. Не е изненада, че Червените дяволи се стремят да привлекат вратар, въпреки че подписаха с Андре Онана в началото на сезона.

Бившият вратар на Интер досега играе много колебливо за новия си клуб и грешките му костваха ценни точки на “червените дяволи”. Манчестър Юнайтед трябва скоро да привлече надежден вратар и привличането на Симон би имало смисъл. Ще бъде интересно да видим дали Ман Юнайтед ще реши да излезе с подобрена оферта за играча през следващите седмици или ще се насочи към друг футболист за вратарския пост.