google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Искам трансфер и мисля, че ми е време", каза крилото.

Звездният флангови нападател на Лудогорец – Кирил Десподов, който стана „Футболист на годината“ за 2022-ра година, разкри, че желае да направи трансфер зад граница през лятото.

„Журналистите сте компаса, който ни казва дали вървим в правилната насока. Всяка една такава награда ти дава допълнителна мотивация. Радвам се, че през миналата година съм затвърдил добрата форма. Изключително съм горд, че за втора поредна година печеля”, коментира Десподов.

„Пожелавам на журналистите да им е трудно да избират, защото това ще значи, че за националния отбор ще е по-добре. Ако един футболист няма мечти, защо играе футбол? Всички си говорим за класиране на голям форум. По-опитните ще помагаме. Националната фланелка е тежка“, добави той.

„Щом съм в Лудогорец, значи се чувствам добре. Изключително уважение ми показа клубът. Знаете в какво положение бях. Оставам до лятото, после ще видим как ще се развият нещата. Искам трансфер и мисля, че отново ми е време да изляза в чужбина. Много съм щастлив до момента в Лудогорец. Тези награди не можеш да ги спечелиш сам. Не съм мениджър, не мога да кажа дали ще ми вдигнат цената“, завърши Кирил Десподов.

Снимка: startphoto.bg