google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Атлетико Мадрид се е устремил към спечелването на 11-ата си титла

Атлетико Мадрид върви уверено към спечелването на титлата в Испания, макар и до края на сезона да остава още много време. Треньорът на 10-кратния шампион на Испания – Диего Симеоне, заяви, че най-добрият начин той и неговият тим да се насладят на факта, че са лидер в Ла Лига, е да мислят мач за мач. В неделя вечер мадридчани победиха Валенсия с 3:1 и вече са на седем точки пред големия си съперник Реал и дори са с един мач по-малко.

“Мислим единствено за следващия мач с Кадис и как да подобрим представянето си с всяка една тренировка. Наясно сме какво ни очаква и какво трябва да направим, за да станем по-добри. През първото полувреме на двубоя с Валенсия не се представихме на ниво, но след почивката вдигнахме обороти и започнахме да затрудняваме много повече съперника. Най-добрият начин да се насладим на момента е да мислим мач за мач”, каза Чоло.

Атлетико Мадрид ще почива в средата на седмицата, след като ще се проведат двубои от Купата на Краля, но “дюшекчиите” отпаднаха в ранен етап на турнира от Корнея. В неделя мадридчани гостуват на Кадис в среща от 21-вия кръг на Примера Дивисион, като до момента през сезона Атлетико е спечелил 83% от своите двубои в лигата.