Диксън ходил в НАП, заради дълговете на Левски
Добави коментар
Кандидат-купувачът на "сините" е бил придръжен и от Наско Сираков

Кандидатът за нов собственик на Левски Джоузеф Диксън е имал посещение в НАП, заради дълговете на клуба към институцията. Това разкри Фейсбук страницата “Синя приказка”.

Ето какво пише “Синя приказка”:

“Под “срещи с някои институции“, Диксън имаше впредвид срещи с НАП. По наша информация там е ходил заедно с Наско Сираков. Понеже клуба изостава с вноските в момента и трябва да е изряден, ако иска да строи нещо. От там е и разминаването с допитването на БТВ. Те са питали столична община и министерството на спорта и нормално да им кажат, че Диксън не е ходил на срещи там, защото е ходил само в НАП. И вече се започва с големи заглавия как не бил ходил на срещи с институции и се прави внушението, че бил излъгал. То и до като не стане собственик няма смисъл да ходи в другите институции касаещи директно концесията.

И още нещо за да не пиша отделен пост – като типичен представител на Тръста, Ганев се е изказал доста некоректно, дори интриганстки заявявайки, че нямало банкова гаранция от Диксън, понеже той не я бил виждал. Ганев много добре знае, че Диксън е представил такава гаранция под формата на документи, дори това излезе и по медиите. Това, че той не я бил виждал, не значи, че няма. Корекното изкаване от него трябваше да бъде “ разбрах, че има представена гаранция, но аз не съм я виждал“, но нали трябва да играе по линията на бибочко и нкпсз…”.

Добави коментар
Гласувай: