Димитър Илиев скочи на ВАР: За какво са тези хиляди камери?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Това беше 1000% дузпа. Гледахме го няколко пъти", заяви той

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев беше изключително гневен след равенството 2:2 с Левски. Нападателят изрази бурно недоволството си от главния съдия Никола Попов и разкритикува ВАР за това, че не е била отсъдена дузпа за неговия отбор през първото полувреме.

“Ако говорим за футбол мисля, че бяхме по-добрият отбор. Създавахме повече положения, бяхме по-опасни. Много голяма роля изигра и съдийството на г-н Попов. Ако той не е видял, другото момче горе, което мисля, че преди два дни цяла България за него говори как свири Пирин – Локо София. Аз също гледах репортажи. Как си свирил такъв мач и след два дни идваш? Това беше 1000% дузпа. Гледахме го няколко пъти. Има 28 000 камери от който се вижда, че има съприкосновение и всеки един съдия ще свири дузпа.”

“Това защо не се гледа? Шест ситуации има за дузпа не се гледат и в 95-ата минута го викат да гледа ситуация за жълт картон. Ако ми обясните за какво е този ВАР при положение от всички камери се вижда, че има явно съприкосновение, че кракът на нашия нападател променя траекторията си и т.н., защо не се свири тази дузпа?”

“Преди два кръга същия съдия, абсолютно 1000% дузпа, никой нищо не каза срещу Пепи Витанов. Пак се вижда от седем камери, че има съприкосновение и има дузпа, пак не се разглежда. В 80 и някоя минута при 2:2 с две ръце ме свалят на земята … преди два дни видяхме на Петър Занев каква дузпа свири за в пъти по-малко съприкосновение. За какво е този ВАР и каква роля играе в нашето първенство?”, завърши той.