Димитър Пенев: Феновете и ръководството се разбраха
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Всичко е в името на това да има резултати", заяви Пената

Легендарният футболист и треньор на ЦСКА – Димитър Пенев коментира завръщането на Сектор “Г” на стадиона след като те са изгладили отношенията си с ръководството.

“Феновете се завърнаха на стадиона, което е хубаво. Те симпатизират на ЦСКА и не бива да се отделят от клуба. Мина известно време и всички отношения и разговори, които са се провели са дали резултат. Всички си простиха и вече са заедно в името на ЦСКА. Предполагам, че привържениците на “Българска армия” ще са още повече от тези в Стара Загора.”

“Вече има едно обединение и ръководството и феновете са се разбрали и са си простили. Всичко е в името на това да има резултати. Важното е да има напредък в резултатите. Лудогорец са сериозен отбор. Левски също тръгнаха уверено, но там не разбрах какво точно се случи и се стигна до редица слаби резултати. Ръководството на “Герена” си знае. Надявам се ЦСКА да спре хегемонията на Лудогорец. На всички, които обичат “червените” им се иска това да се случи и клуба да е шампион. Без значение с колко точки ще е пред втория. Има желание това да се случи и ще се атакува титлата”, заяви Димитър Пенев.