Диниш Алмейда твърдо е решил да напусне Локомотив Пловдив
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ключов футболист си тръгва от "Лаута" след края на сезона

Португалският бранител Диниш Алмейда окончателно е отрязал Локомотив Пловдив за нов договор. Наскоро шефовете на втория в класирането на efbet Лига са отправили ново предложение към защитника да удължи контракта си, но Алмейда е отказал.

Договорът на футболиста е до края на сезон 2020/21, а една от основните причини е все по-голямата финансова несигурност на “Лаута”. За втори път през сезона на футболисти и треньори се дължат по 3 заплати, но според босът на тима Христо Крушарски всичко е наред.

След важната победа над Арда в събота, капитанът на “черно-белите” Димитър Илиев серизоно похвали Алмейда, като го обяви за най-добрия в мача на “Арена Арда”. Интерес към португалеца има бившия му треньор Бруно Акрапович, който в момента е начело на ЦСКА, но пък не се знае дали ще води “червените” през следващата кампания.

Алмейда бе привлечен в Локо Пловдив през лятото н 2019-а година от гръцкия Ксанти, където играеше под наем от Монако. Договорът му с френския клуб обаче изтече и той пристигна при “смърфовете” без пари.