Добави коментар
Заралии бяха глобени с 5800 лв., а перничани с 825 лв.

Изпълнителният директор на Берое Стелиян Попчев изригна във Фейсбук след абсурдното решние на ДК към БФС. Днес стана ясно, че заралии са глобени от БФС с 5800лв., а Миньор с 825 лв. след ексцесиите между двете агитки на мача в Перник. Според Попчев това е цинично действие на делегата на срещата Владимир Андреев и заралии ще поискат да бъде изваден завинаги от футбола.

Попчев разкри, че клубът ще предостави факти и обстоятелства със снимков и видео материал, които не са описани в доклада на делегата.

„Още утре ще входираме писмо до БФС с искане лицето Владимир Адрианов Андреев (делегат на футболната среща от 1/16 финал за Купа България) да бъде изваден завинаги от системата на футбола в България! Ще покажем факти и обстоятелства със снимков и видео материал, които явно не са описани в доклада за футболната среща. Действието (в случая бездействие) на това лице, стимулира футболното хулиганство. Такива хора са тумор за футбола и трябва да бъдат изкоренени. Решението на ДК на БФС, базирано на доклада на делегата, мога да го определя като цинизъм…“, написа Попчев.

Добави коментар
Гласувай:
4.3/5 - 14 гласували