Дижон с офанзива за Али Соу, трансферният пазар затваря утре
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Френският Дижон превърна гамбийския таран на ЦСКА София Али Соу в своя приоритетна цел и ще опита да го привлече в последните часове на трансферния пазар.

Двата клуба вече са водили разговори, но на този етап има сериозно разминаване между предлаганата от французите сума и парите, които искат Червените.

France Football съобщава, че Дижон е готов да плати 2 милиона евро, но от “Българска армия” настоявали за поне двойно повече.

ЦСКА влезе в групите на Лига Европа, а това неминуемо вдигна цената на Соу. От друга страна Армейците искат да имат боеспособен състав за мачовете с Рома, Йънг Бойс и ЧФР Клуж и са склонни да се разделят с някоя от звездите си само срещу солидна оферта.

Дижон превърна Соу в своя цел номер 1, след като белгийският Андерлехт отказа да продаде искания Ландри Димата.

Тимът отчаяно се опитва да се подсили с качествен нападател. След петия кръг Дижон е на последно място във френския елит, след като спечели само една точка и реализира едва три гола.

Трансферният пазар във Франция затваря утре, 5 октомври.

Във Франция все пак прогнозират, че ЦСКА ще склони да продаде Соу за сума, близка до предлаганите 2 милиона евро, като Дижон ще включи клауза, според която Червените ще получат процент от евентуален следващ трансфер на нападателя.