Джошуа се закани на Пулев: Накрая аз ще стоя на крака
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Бил съм удрян от най-силните много пъти, но все още съм тук", споделя Антъни Джошуа

Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа демонстрира пределна мотивация по време на официалната пресконференция преди двубоя с Кубрат Пулев в събота вечер. Носителят на четирите пояса заяви, че накрая на битката той ще е този, който ще бъде на крака.

„Напрежението през изминалата година бе огромно, но ми помогна да стана по-добър. Нямам какво да губя. Единствено мога да спечеля. За да си успешен, трябва да приемаш големи предизвикателства”, започна световният шампион.

“Искам да промотирам бокса. Пределно съм мотивиран. Гладен съм. В края на деня нямам очакването някой да ме обича”, заяви Джошуа.

“Бия се откакто влязох във фитнеса. Понесъл съм удари от най-силните много пъти, но все още съм тук. Това не ме промени. За всеки двубой се готвя усилено. Мисля че имам голям характер. Оперделено ще бъда удрян, той също, но аз ще бъда този, който накрая ще стои на крака”, каза Джошуа.

Ей Джей коментира и завръщането на публиката на спортни събития, като 1000 зрители ще гледат на живо двубоя за световната титла.

“Ще е добре за феновете, но фокусът ми е върху Кубрат Пулев. Ако Бог го повелява, ще се насладя на успеха”, заяви Джошуа.

“Познавам съперника от много години. Бях в лагера на Кличко, когато се боксира с него. Готов съм за цял мач. Аз съм за 15 рунда, не за 12”, каза още британецът.