Дойде денят на истината за Милан и Интер в битката за Скудетото
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Градските съперници влизат в последните си мачове за сезона с разлика от две точки на върха

Тази вечер Италия ще има своя футболен шампион за сезон 2021/22. В битката за титлата са двата местни съперника Милан и Интер. “Росонерите” имат аванс от две точки на върха, както и по-добри показатели при равен точков актив в края на кампанията.

Домакинското предимство ще бъде на страната на “нерадзурите”, които на “Джузепе Меаца” ще посрещнат Сампдория. Интер има нужда единствено от победа, за да запази шансовете си да защити титлата си живи.

По същото време Сасуоло посреща на “Мапей” лидера Милан. “Росонерите” не са вдигали Скудетото то 11 години, а феновете им са ентусиазирани да видят любимците си отново със златните медали. Очаква се на 24-хилядния “Мапей Стейидъм” 18 000 от тифозите да са такива на Милан.

Момчетата на Стефано Пиоли имат нужда само от точка, за да станат шампиони за 19-ти път в историята си. Тогава дори и Интер да победи в другия мач, и двата отбора се изравняват на върха с по 84 точки, но “росонерите” имат по-добри показатели в преките двубои и ще останат на първото място.

И двата мача започват по едно и също време днес – 19:00ч, а щом става въпрос за италианската Серия А, шоуто и емоции са гарантирани. Не ги пропускайте!