Доволният Чиликов похвали своите за мъжката игра
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Според наставника на Арда спечелената точка в Стара Загора е заслужена

Старши треньорът на Арда Георги Чиликов остана изключително доволно от мъжката игра на своите възпитаници, които се добраха до равенство – 1:1, при гостуването на Берое.

“Ако трябва да съм честен, имаше период между дузпата и края на първото полувреме, когато бяхме притеснени,” заяви Чиликов. “Имахме доста индивидуални грешки и за щастие Берое не вкара втори гол, защото щеше да приключи мача.

“Момчетата обаче показаха желание и характер през второто полувреме. Иначе без причина давахме топката на Берое, които имат класа и скорост, но в крайна сметка заслужихме точката.

“Ако знаех как ще стоим при едната и при другата тактика, щях преди мача да я променя. Ще работим по някои детайл, по които е нужно повече да се обърне внимание. Тежко се играе срещу такъв добър отбор, срещу който Арда е побеждавал постоянно в последните години. Това ни задължаваше да се представим добре и днес.

“Няма какво да ме изненада, аз съм участвал в изграждането на този отбор, гледал съм много от тези момчета. Затова бях убеден, че ни чака тежък мач, както и стана. Моите футболисти са мъжкари и играха със сърце, като в един момента дори вътрешно мислех, че ще ги обърнем.

„Имаше напрежение. Сега ги опознавам играчите, те са млади момчета и това е нормално. Някои от тях играят в елита от 1-2 години. На тях им трябват и такива мачове под напрежение и с мачовете това ще се коригира.”