Дунав Русе удари Черно море във Варна
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
В контролна среща, която се проведе на варненския стадион "Младост" Черно море допусна поражение от Дунав Русе с 1:2.

В контролна среща, която се проведе на варненския стадион “Младост” Черно море допусна поражение от Дунав Русе с 1:2. Русенци удариха първи в заключителните секунди на първата част, “моряците” възстановиха паритета във второто полувреме, обаче три минути преди изтичането на редовното време Калин Георгиев реализира попадението, което и донесе успеха за русенския тим..

В 45-ата минута Йордан Димитров отправи много опасен изстрел от фаул, но стражът Християн Славков демонстрира класа и успя да избие кълбото. Само секунди след това при изпълнението на ъглов удар последва центриране отдясно в пеналтерията на Черно море, а Георги Вълчев отклони с глава и откри за Дунав.

По-добрите минути за “моряците” през втората част донесоха изравняването в 70-та минута те изравниха. центрира отдясно, а Атанас Илиев с глава от непосредствена близост вкара за 1:1. В 87-та минута Калин Георгиев с хубав удар по земя реализира победното попадение за гостите от Дунав.

По-късно днес на стадион „Тича“ е втората проверка на Черно море срещу тима на Добруджа. Досега варненският тим победи с 5:0 Спартак Плевен, Етър с 4:0 и загуби от Ботев Враца с 1:3 и днес от Дунав с 1:2.