google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двата гола паднаха след единствените два точни удара по посока на Милан Миятович

Душан Влахович реализира и двете попадения за победата на Сърбия с 2:0 при гостуването на Черна гора от група „G“ на квалификациите за Евро 2024 в Германия, който се игра на Градския стадион в Подгорица. Черногорците, които преди дни започнаха с минимален успех в Разград, седяха добре на терена срещу доста по-класните си съперници и допуснаха попадения във вратата си едва след почти 80 минути игра.

В 78-ата минута Младенович подаде извеждащо Душан Влахович, който ловко се измъкна от отбраната на Черна гора и вкара топката във вратата на Милан Миятович. Сърбите наказаха отново дълбоко в добавеното време на срещата, като в петата минута на продължението Влахович наказа груба грешка в защитата на Черна гора, изпращайки топката за втори път във вратата на Миятович.

Любопитното е, че воденият от Пикси Стойкович тим достигна до трите точки в Подгорица с единствените си два точни удара в двубоя. По този начин Сърбия направи решителна крачка към класиране за Европейското първенство в Германия, което е през следващото лято.