Двама нападатели на Ман Юнайтед под въпрос за мача с РБ Лайпциг
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Единсон Кавани и Антони Марсиал може да не са на линия за визитата в Германия

Манчестър Юнайтед записа ценен успех над Уест Хем с 3:1 снощи в двубой от Висшата лига, но даде жертви. Нападатлеите Единсон Кавани и Антони Марсиал получиха контузии и напуснаха терена принудително при победата над “чуковете”.

Кавани стартира като титуляр на “Лондон Стейдиъм”, но на почивката бе заменен от Маркъс Рашфорд, а Марсиал бе заменен заради контузия в 62-а минута и на негово място се появи Хуан Мата, който направи отлично включване в срещата.

Единсон Кавани и Антони Марсиал ще преминат допълнителни прегледи, като е възможно пропуснат важния двубой с РБ Лайпциг в Шампионска лига във вторник. Юнайтед не трябва да губи този двубой, ако иска да се класира на осминафиналите в най-авторитетния клубен турнир на Стария континент.

“Двамата получиха мускулни контузии и затова ги замених принудително. За щастие, направихме правилни смени и спечелихме двубоя. Кавани и Марсиал ще преминат допълнителни прегледи преди следващата ни среща в Шампионска лига във вторник”, заяви наставникът на “червените дяволи” Оле Гунар Солскяер.