Двама от Локо Пловдив излизат титуляри срещу Италия?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ясен Петров маха от състава Занев и Страхил Попов, но Пламен Илиев и Васил Божиков отново ще ни карат да треперим. Момчил Цветанов и Петър Витанов попадат сред стартовите 11

Разочароващото представяне в дебютната световна квалификация срещу Швейцария принуди селекционера Ясен Петров да прибегне до промени в стартовата си единайсеторка за тежкия домакински дуел с Италия.

Двубоят е днес от 21.45 часа и е част от многото мачове по тв тази вечер. Сблъсъкът на националния стадион “Васил Левски” ще бъде излъчен пряко в ефира на държавната БНТ1. Любителите на залозите могат да се възползват от атрактивните бонуси на inbet за спорт.

7 Спорт призова Петров към по-смели действия и промени в дефанзвиен план, тъй като действително с тази защита България е пушечно месо. Според наши източници обаче корекциите в отбрана ще бъдат по-скоро плахи, като Валентин Антов ще замени разочаровалия Петър Занев, а Страхил Попов също няма да попадне в стартовите 11.

Двама от Локо Пловдив излизат титуляри срещу Италия? 1

Титуляри срещу Скуадра адзура обаче най-вероятно отново ще бъдат неубедителният страж Пламен Илиев, а пред него ще оперира и хаотичният Васил Божиков.

Петров ще заложи на постройка 3-5-2, като централните бранители пред Илиев ще бъдат Антов, Даниел Димов и Божиков.

Отдясно ще бъде поставен Сисиньо, а отляво ще действа бързоногият Момчил Цветанов.

В центъра ще видим съотборникът на Цветанов от Локомотив (Пловдив) – Петър Витанов, който е абсолютен дебютант.

До него излизат капитанът Георги Костадинов и дефанзивният халф на белгийския Льовен – Кристиан Малинов.

Атаката ни също ще бъде в променен вид – нападателният тандем ще бъде оформен от тарана Андрей Гълъбинов и острия Спас Делев.

Двама от Локо Пловдив излизат титуляри срещу Италия? 2

Медиите в Италия се затрудняват да прогнозират стартовите 11 на селекционера Роберто Манчини, но най-вероятно Скуадра аадзура ще излезе в този вид:

Джанлуиджи Донарума (Милан), Алесандро Флоренци (ПСЖ), Леонардо Бонучи (Ювентус), Франческо Ачерби (Лацио), Леонардо Спинацола (Рома), Николо Барела (Интер), Мануел Локатели (Сасуоло), Марко Верати (ПСЖ), Федерико Киеза (Ювентус), Андреа Белоти (Торино) и Лоренцо Инсиние (Наполи)