Добави коментар
Президентът на "старата госпожа" обяви, че Ювентус ще се защитава с всички сили

Ювентус се представя силно през сезон 2022/23, но бе разтърсен със скандал и отнемане на 15 точки от актива в Серия А, които на този етап не им позволяват да бъдат в топ 4 на класирането. Президентът на тима Джанлука Фереро бе категоричен, че “старата госпожа” ще продължи своята битка в съдебната зала, като иска от играчите те да направят необходимото на терена.

Разследване срещу клуба за спорни финансови практики продължава. През януари от съда отнеха 15 точки от актива на торинския гранд. Президентът Фереро присъства на среща с представители на семейство Аниели, които все още са собственици на клуба, като бяха обсъдени проблемите и ответните действия на “старата госпожа”.

Ювентус ще се защитава с всички сили на тези места, аз оставам фен на тима. Това, което си казахме на срещата с отбора, продължава да е в сила. Клубът ще изиграе своята роля в съдебните зали, а играчите трябва да направят необходимото на терена,” каза Фереро.

На 27 март е планирано предварителното изслушване по делото “Призма” в съда в Торино. На 19 април трябва да излезе решението по обжалването от страна на Ювентус по повод отнетите точки.

Добави коментар