google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не съм изненадан от решението - в Челси са такива", лаконичен беше Стивъм Джерард

Младата генерация треньори – Стивън Джерард и Оле Гунар Солскяер, изразиха подкрепата си към своя колега Франк Лампард, който беше уволнен от Челси. Бившият футболист на Ливърпул дори разкритикува ръководството на “сините” за решението, а наставникът на Ман Юнайтед заяви, че Лампард е бил уволнен при първия сериозен спад.

“Лампард имаше период на непостоянство, но той бе много кратък. Не отдавна Челси беше на върха в класирането, а това е първият им по-сериозен спад, така че съм леко изненадан, ако трябва да съм честен. Но все пак не е моя работа да коментирам Франк и това какво се случва в Челси. Гледам моя отбор. Бяхме наясно, че преминаваме през труден период, дори не един или два, но останахме силни. Сигурен съм, че Лампард се завърне и ще има една страхотна мениджърска кариера”, сподели Солскяер.

“Тъжно ми е за Франк, тъй като много го уважам. Ще изтупа прахта и ще се е готов за ново приключение. Разочарован съм и съм на мнение, че твърде бързо се взе решение, което дойде след позитивен резултат. Все пак не съм запознат с детайлите, нямам представа за отношенията им вътре в клуба. Челси можеше да го подкрепи в този труден период, вместо да го уволнява. Не съм изненадан обаче – в Челси са такива”, заяви Джерард.