Джерард склонен да одобри 1,5 млн евро за биткаджията Малинов
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Борбеният полузащитник на ЦСКА София Кристиян Малинов е обект на повишено внимание в шотландските медии в последните дни, след като се разбра, че местният колос Рейнджърс проявява сериозен интерес към халфа.

Наблюдатели твърдят, че босът на Сините от Глазгоу – бившият капитан на Ливърпул Стивън Джерард, е все по-склонен да види Малинов в отбора си, обявявайки за разумна инвестиция от 1,5 милиона евро.

Стиви Джи вече направи силен трансферен ход с играч от Балканите, привличайки на “Айброкс” сина на румънската легенда Джика Хаджи – Янис Хаджи.

Любимецът на “Анфийлд” не крие, че харесва играчи със самоотвержения стил на игра на Малинов и виждал в негово лице подходящият дефанзивен халф в средната линия на Рейнджърс.

Сделката обаче все още е забулена в неизвестност, тъй като интерес към Малинов има и от няколко клуба от Белгия и Холандия, сред които Стандарт Лиеж, Мехелен и Витес.

Роденият в Петрич Малинов облече екипа на ЦСКА София през 2016 година и бързо се превърна в една от основните фигури на тима.

Силните му изяви на “Българска армия” го направиха и в редовен участник в мачовете на националния отбор.