Джиджи Бекали: Какво ЦСКА? Не ме интересуват, искам парите от Европа!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Доволен ли съм от жребия? Какво ЦСКА? Откъде да знам, нямам представа. Казаха ми, че това е много лесен отбор за елиминиране. Това е всичко. Друго не знам.

Популярният и у нас екстревагантен собственик на румънския гранд ФКСБ – Джиджи Бекали бе видимо изненадан, когато му зададоха въпрос свързан със жребия за втория квалификационен кръг в Лигата на конференциите, където неговият отбор попадна на бронзовите медалисти от изминалата кампания в родната efbet Лига – ЦСКА 1948.

Знае се в историята, че попринцип съществува приятелство между привърженици на двата “армейски” тима в България и Румъния именно по линия на статутите си в миналото.

„Доволен ли съм от жребия? Какво ЦСКА? Откъде да знам, нямам представа. Казаха ми, че това е много лесен отбор за елиминиране. Това е всичко. Друго не знам. Не познавам чуждите отбори. Не ме интересуват“, започна Джиджи Бекали типично в свой стил пред “ProSport”.

„Какво искам този сезон в Европа? Ами как какво… групите. Парите. Вие искате добро представяне, привържениците искат добро представяне. За да се представим добре, имаме нужда от пари, парите носят добро представяне. Ако не получим пари, няма представяне“, добави в завършек той.