Джо Диксън проговори с писмо до медиите: Левски ме изнудват
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"През последните 72 ч. няколко души от собствеността на клуба започнаха да изнудват мен и моите партньори, променяйки вече договорените условия за придобиване", пише Диксън

Спряганият за нов собственик на Левски Джо Диксън изпрати писмо до медиите, в което обявява, че в последните 72 ч. хора от ръководството на Левски са променили условията на сделката, поради което той се чувства изнудван.

Трябва да отбележим, че никой не може да бъде сигурен дали въпросното писмо е автентично и е изпратено именно от Джо Диксън. Писмото обаче е изпратено до имейл адресите на редица български спортни медии.

Ето и писмото на британския бизнсмен:

Уважаеми,

Това писмо е свързано с последните ми неформални преговори с настоящите собственици на ПФК Левски София и желанието ми да стана мажоритарен акционер в най-популярния и успешен български футболен клуб. Както всички вече знаете, ние постигнахме джентълменско споразумение с настоящото ръководство.

Въпреки това, през последните 72 часа няколко души от собствеността на клуба започнаха да изнудват мен и моите партньори, променяйки вече договорените условия за придобиване.

Искам да подчертая активното участие в този процес на г-н Георгиев, който първо започна като посредник в преговорния процес.

Ние, като уважавано юридическо лице, няма да толерираме такъв начин в нашите бизнес въпроси и ще обмислим по-нататъшните си действия.

Джоузеф Диксън

Джо Диксън проговори с писмо до медиите: Левски ме изнудват 1