Джошуа бесен: Спрете да четете глупости!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Аз решавам в живота си", заяви Ей Джей след поредните спекулации, че ще откаже реванша с Усик

Антъни Джошуа изригна с видео, в което категорично отхвърли появилите се слухове, че е подписал контракт, за да се откаже от реванш с Олександър Усик. Слуховете от вчера бяха, че Ей Джей се е съгласил на оферта от 15 милиона паунда, за да позволи на новия шампион на WBA WBO IBF IBO да се боксира с Тайсън Фюри и поясите да се обединят с този на WBC.

Информацията обаче била крайно изопачена и дошла в резултат на изказване на мениджъра на Джошуа – Еди Хърн, който посочил сума от 20 милиона паунда, 15 за бившия шампион и 5 за Дилиън Уайт, срещу която евентуално двамата ще разрешат провеждането на такъв обединителен мач.

„Знаете ли, виждам мои цитати от интервюта, които изглежда съм дал. Но се чудя откъде идват, защото не съм давал такива интервюта. Чувам, че някакви хора казват, че ще приема 15 милиона паунда, за да се отдръпна. Нито съм подписвал, нито съм виждал такъв договор“, заяви Джошуа.

„Спрете да слушате такива глупости. Аз съм човекът, който контролира бъдещето си, както и бизнеса си. Бизнесът ми зависи от мен, а аз съм умен човек и взимам добре обмислени решения. Не слушайте глупости. Ако аз ви кажа нещо, само тогава трябва да знаете, че е истина“, допълни британецът.