Джошуа: С Пулев много си приличаме, имаме сходна тактика
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ей Джей очаква доста различен мач в сравнение с битката с Анди Руис

Световният шампион в тежка категория във версии WBA, WBO и IBF Антъни Джошуа ще има много тежък двубой срещу Кубрат Пулев на 12 декември. Британецът очаква доста различен мач с Кобрата спрямо този с Анди Руис. Според Джошуа, двамата с Пулев доста си приличат и имат сходна тактика.

“Не мисля, че ще използвам същата тактика, която приложих с Руис. Двамата имат доста различни стилове. Единият е малък, набит, здраво стъпил на крака, като той разчита на мощни удари на контраатака. Пулев е различен, обича да боксира на средна дистанция. С Пулев сме много добри по отношение на техниката, тук въпросът ще е до мисленето, кой ще успее да доминира на ринга, кой ще успее да унищожи душата на своя опонент. По отношение на стила си приличаме”, заяви Антъни Джошуа.

“С Руис бяхме много различни, затова много важна беше тактиката. Уменията ни бяха различни, докато сега с Пулев сме доста сходни по отношение на тактиката, така че голяма роля ще играе отношението и настройката за мача. Двубоят с Пулев ще е доста по-различен от този с Анди Руис”, добави световният шампион в тежка категория.