Еди Хърн: Джошуа иска да нарани Кубрат Пулев, ще го нокаутира
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

С всеки изминал ден наближава големият боксов мач между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев, като срещата е насрочена за 12-ти декември в “О2 Арена” в Лондон. Мениджърът на Ей Джей – Еди Хърн, е уверен, че британецът ще нокаутира Кобрата.

Еди Хърн направи коментар относно предстоящите два мача на своя клиент срещу Кубрат Пулев и Тайсън Фюри. Той бе категоричен, че Джошуа иска да нарани съперниците си и да ги унищожи.

“Вярвам, че той ще нокаутира както Кубрат Пулев, така и Тайсън Фюри. Джошуа е наясно, че Фюри е невероятен боец и ще му бъде много трудно. Но може да го попитате – той наистина има лоши намерения към предстоящите му двама опоненти. Иска да ги нарани”, заяви Хърн.

“Ей Джей иска да премине на друго ниво, иска просто да унищожи противниците си. Той се готви за това в момента. джошуа вече показа на всички, че може да се боксира, надигравайки с уменията си Анди Руис в реванша преди година. Сега обаче на дневен ред е чистата, истинската мощ, с която той разполага . Те са подходящи за подобен стил, в който Антъни да се върне към корените си и да ги унощожи”, сподели мениджърът на Джошуа.