google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Мач срещу Тайсън Фюри е приоритет за Антъни Джошуа, въпреки че британецът има задължителен сблъсък с Кубрат Пулев за титлата на IBF. Това сподели промоутърът на Ей Джей – Еди Хърн, за Sky Sports.

Промоутърът изрази надежда, че двубоят на AJ срешу Кубрат Пулев ще се проведе както е планувано на 20 юни на “Тотнъм Хотспър Стейдиъм”.

Шефът на Matchroom Boxing обаче е готов с план за действие в кризисната ситуация поради пандемията коронавирус и заяви, че мегасблъсък между Джошуа и Фюри през 2020 година е възможен, като това е приоритет за неговия клиент.

„Изведнъж битката Джошуа – Фюри започва да има приоритет, може би повече от двубоя с Кубрат Пулев, който по план трябва да се проведе през лятото. Има толкова много неща, които могат да се случат в този момент“, заяви Хърн.

Еди Хърн заяви, че на този етап има възможност мачът на Джошуа срещу Кубрат Пулев да бъде преместен за 25 юли. Ситуацията е несигурна, а промоутърът на Ей Джей сподели, че най-важното е Великобритания и светът да се преборят с пандемията причинена от коронавируса.

“Искам да заявя, че всичко е възможно, но по договор Дионтей Уайлдър ще прояви желание следващия му мач да бъде срещу Тайсън Фюри. Независимо дали двубоят ще бъде насрочен за ююли или ще се проведе през октомври или ноември“, сподели още Еди Хърн.