Еди Хърн предизвиква голям скандал около Джошуа – Пулев
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Промоутърът на Антъни Джошуа отказва да допусне български журналисти на сблъсъка

Сериозен скандал се заформя преди голямата битка на ринга между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев в Лондон на 12 декември. Мениджърът на британеца – Еди Хърн, не допуска български журналисти за отразяването на мача на живо.

“Към този час, промоутърската компания на Антъни Джошуа, ръководена от Еди Хърн – Matchroom Boxing Limited, категорично отказва да акредитира български журналисти. Изцяло в правомощията на Matchroom Boxing Limited е да издаде документ, в който да фигурират имената на представителите на българските медии, подали заявка за акредитация за освобождаването на нашите журналисти от задължителната 14-дневна карантина”, съобщава журналистката Влади Лазарова.

“Това писмо се нарича Quarantine Exemption и може да се издаде на всеки, който влиза във Великобритания по бизнес, предимно на журналисти. Оторизирани да издават подобни писма за организаторите на всички събития, за които биха пътували в Обединеното кралство чужденци, подчертавам – по работа. И отново да подчертая, че този документ, който се издава изцяло в унисон с британското законодателство, служи до момента предимно на представители на медии”, добавя Лазарова.