google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Промоутърът на Антъни Джошуа отказва да допусне български журналисти на сблъсъка

Сериозен скандал се заформя преди голямата битка на ринга между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев в Лондон на 12 декември. Мениджърът на британеца – Еди Хърн, не допуска български журналисти за отразяването на мача на живо.

“Към този час, промоутърската компания на Антъни Джошуа, ръководена от Еди Хърн – Matchroom Boxing Limited, категорично отказва да акредитира български журналисти. Изцяло в правомощията на Matchroom Boxing Limited е да издаде документ, в който да фигурират имената на представителите на българските медии, подали заявка за акредитация за освобождаването на нашите журналисти от задължителната 14-дневна карантина”, съобщава журналистката Влади Лазарова.

“Това писмо се нарича Quarantine Exemption и може да се издаде на всеки, който влиза във Великобритания по бизнес, предимно на журналисти. Оторизирани да издават подобни писма за организаторите на всички събития, за които биха пътували в Обединеното кралство чужденци, подчертавам – по работа. И отново да подчертая, че този документ, който се издава изцяло в унисон с британското законодателство, служи до момента предимно на представители на медии”, добавя Лазарова.