google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Пулев е сериозен боксьор, той тренира много здраво", споделя британският промоутър

Известният промоутър Еди Хърн коментира предстоящия сблъсък за световната титла в бокса в тежка категория между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев, който ще се състои в Лондон на 12 декември. Британецът сподели, че Ей Джей ще бъде в оптимална форма за двубоя и мисли само за победата срещу Пулев.

В интервюто Един Хърн каза също, че шампионът във версия WBC Тайсън Фюри е поканен на големия сблъсък между Джошуа и Пулев.

“Мисля, че той трябва да присъства на двубоя, ако иска да се боксира с Джошуа, то трябва да е в залата, за да гледа и да си създаде мнение за предстоящия двубой. Той може да дойде директно на мача за чаша чай”, коментира Хърн.

“Първо Джошуа трябва да победи Кубрат Пулев, никакви мисли около обединение на поясите до победата над българина. Искаме този двубой между Фюри и Джошуа да се проведе, но всичко по реда си. Видяхме как Джошуа допусна поражение от Руис, когато ние вече мислихме за мач с Уайлдър. Това е всичко. Последното препятствие е Кубрат Пулев”, заяви британският промоутър.

“Антъни e наясно, че след победата ще има възможност да се боксира за всички пояси и идеята е отлична, но това ще е труден мач. Пулев е сериозен боксьор, той тренира много здраво. Допуснал е само една загуба от Кличко преди доста години. Технически е много добър, има страхотен удар. Джошуа трябва да го нокаутира, като вие ще видите неговот най-добро лице срещу Пулев”, добави още Еди Хърн.