Еди Хау отрече Нюкасъл да е близо до нов трансфер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Свраките" имат строга трансферна политика

Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау разочарова феновете на тима и разкри, че “свраките” не са близо до привличането на нов играч. Той обаче побърза да спомене, че трансферният прозорец за тях все още не е приключил.

“Нищо не е близо. Ние работим над това и се нуждаем от нови попълнения. Нямаме голям бюджет, с който да работим. Нашият бюджет е стриктен, сега трябва да се креативни”, заяви Хау.

Въпреки, че собствениците на Нюкасъл разполагат със сериозни средства, тренсферната политика на клуба е много стриктна. “Свраките” внимават как харчат парите си и избягват да привличат големи звезди, както правеха например ПСЖ.През този сезон Нюкасъл е привлякъл само Сандро Тонали от Милан, но той бе доста скъпо попълнение. За него те платиха 64 милиона евро.

С покупката на Тонали тимът на Нюкасъл на пръв поглед изглежда завършен. Той обаче не е, тъй като Еди Хау няма достатъчно резерви, на които да разчита, а това може да се окаже проблем, тъй като през следващия сезон “свраките” ще се съзтезават на четири фронта, след като се класираха за групите на Шампионска лига.