Един от героите на Ботев:”Цяла седмица чакаме да ги смачкаме…”

Един от героите на Ботев:"Цяла седмица чакаме да ги смачкаме..." 1
0 0

Един от най-добрите в редовете на Ботев (Враца) – Даниел Генов, обяви, че съвсем не е изненадан от победата над шампиона Лудогорец.

Генов, който се отчете с попадение, асистенция, а на всичко отгоре уцели греда при успеха с 3:1 заяви, че във Враца са очаквали с нетърпение да “смачкат” именития си съперник.

“Яд ме е, че не завършихме с чиста мрежа,” коментира Генов. “От началото на седмицата бяхме готови да „смачкаме” Лудогорец. Знаехме какво ще предложат, а те – не, и затова се получи така.

“Мисля, че дори когато бяхме 11 на 11, отборът ни седеше тактически по-добре. Надиграхме отбора на Лудогорец и дори можехме да вкараме още голове. На мен ми се искаше, защото заслужавахме.

“Засега се намирам в добро състояние. Късото прекъсване на мен ми влияе добре. Аз не обичам подготовките, бавно влизам в сезона. Сега съм свеж и се надявам всички да са така. Направихме добра селекция и мога да дам още на отбора. Това е добра първа стъпка за сезона.

“Личи си, че дори и новите момчета, с които се познаваме, то става лесно. Много по-леко е двама-трима да влязат, отколкото цял отбор да се сменя. Нека не се самозалъгваме с тази победа, добро начало, но дано и така да продължим.”