Един от новите на “Армията”: Нашата цел е титлата

Прочетена:154
Един от новите на "Армията": Нашата цел е титлата 1
0 0

Един от новите футболисти на ЦСКА-София Юнус Санкаре заяви, че целта пред “армейците” през новия сезон е спечелването на шампионската титла. Опитният полузащитник говори пред “girondins33.com”, като сподели, че не е печелил много трофеи в кариерата си, но иска да вдигне отличие с ЦСКА.

“Ще направя всичко по силите си, за да накарам хората да се гордеят с мен и с представянето ми. ЦСКА е 31-кратен шампион и е печелил 20 купи на България и 4 Суперкупи. Говорих със собственика и треньора. Идвам в клуба и съм амбициран. Титлата е нашата цел през следващия сезон. Не трябва да го крием, а да го доказваме мач след мач. Нека да изградим отбор, който може да прави много добри неща. Не съм печелил много трофеи в своята кариера, но искам да го направя с ЦСКА. Ще играя за страхотен клуб със страхотни фенове. Можем да го направим”, каза Санкаре, който направи неофициален дебют за “червените” в контролата с ЦСКА.

Юнус Санкаре има богата визитка, като е носил екипите на Бордо, Лил, Гингам, Дижон и дори ПСЖ. За парижани той има 33 мача и 1 гол в периода 2007 г. – 2011 г. Последният клуб на Санкаре бе Бордо, за който той е записал 67 мача и 12 гола в периода 2017 г. – 2019 г.

Сподели