Една добра новина за Зинедин Зидан преди мача с Виляреал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Капитанът на Реал Серхио Рамос се завръща за последния мач за сезона

В събота от 19:00 часа тимът на Реал Мадрид излиза за последния мач от кампанията в Ла Лига срещу Виляреал. Защитникът Серхио Рамос ще бъде на разположение на Зинедин Зидан във важния мач, който може да направи “белия балет” шампион.

Реал има нужда от задължителна победа, за да запази шансове за титлата, след като изостава с 2 точки от Атлетико, който се изправя срещу Валядолид на “Естадио Хосе Зория”.

Рамос не е играл от 13 март, но сега ще може да оформи традиционния тандем в центъра на защитата заедно с Рафаел Варан. Офанзивният футболист Еден Азар обаче отново е аут от сметките на Зидан.

„Той получи удар и не искаме да рискуваме, макар и да не е нещо сериозно, така че няма да бъде на линия. Рамос обаче тренира нормално и е готов“ заяви Зидан на пресконференцията днес. Специалистът отказа да коментира бъдещето си.

„Най-важен е предстоящият мач. След това ще можем да говорим. Сега мислим само за двубоя в събота. Вярваме, че можем да спечелим титлата и ще се опитаме да го направим. Не съм уморен и не съм загубил енергията си“ добави Зинан.

Групата на Реал Мадрид:

Вратари: Куртоа, Лунин, Алтубе
Защитници: Милитао, Рамос, Варан, Начо, Марсело, Одриосола, Мигел
Полузащитници: Модрич, Каземиро, Валверде, Иско, Бланко
Нападатели: Бензема, Асенсио, Винисиус, Мариано, Родриго