Efbet: Челси ще направи 2 от 2 срещу Милан в Шампионска лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тази вечер най-големият клубен турнир се завръща с интригуващи сблъсъци

Четвъртият кръг в груповата фаза на Шампионската лига започва тази вечер с осем интригуващи срещи. Определено най-голямото дерби ще бъде в Милано, където италианският шампион Милан посреща Челси по-малко от седмица след загубата им от “сините” на “Стамфорд Бридж” с 0:3.

“Росонерите” отново ще бъдат без много липсващи футболисти, като извън строя са Алесандро Флоренци, Симон Кяер, Майк Менян, Давиде Калабрия, Алексис Салемакерс, Чарлс Де Кетеларе и Златан Ибрахимович. Добрите новини са, че в състава се завръщат Тео Ернандес и Жуниор Месиас.

През уикенда Милан успя да постигне впечатляваща победа с 2:0 над Ювентус също на “Сан Сиро”, като момчетата на Стефано Пиоли показаха много по-добра игра от тази в Лондон и можеха да постигнат и по-впечатляващ успех.

В същото време Челси надви с класическото 3:0 Уулвърхемптън, като за разлика от Пиоли, Греъм Потър даде почивка на доста от титулярите си, които се очакват тази вечер да стъпят на “Сан Сиро” от първата минута.

Според онлайн букмейкъра Efbet, Челси има предимството и при гостуването си днес и получава коефициент за успех от 2.50 спрямо 3.25 за днешния домакин. Равенството е най-малко вероятно със ставка от 3.45.

Ето и всички мачове от днешната програма в Шампионската лига;

От 19:45ч.:
Копенхаген – Манчестър Сити
Макаби Хайфа – Ювентус

От 22:00ч.:
Милан – Челси
Селтик – РБ Лайпциг
Динамо Загреб – РБ Залцбруг
Борусия Дортмунд – Севиля
ПСЖ – Бенфика
Шахтьор – Реал Мадрид

Тук можете да видите и кои срещи ще се излъчват в родния ефир.