Efbet дава леко предимство на Реал Мадрид срещу Атлетико
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Градското дерби на Мадрид от 13-ия кръг на Ла Лига е в събота от 22:00 ч. на стадион "Алфредо ди Стефано"

В събота вечер ще се проведе дербито на Мадрид между Реал и Атлетико. Срещата на стадион “Алфредо ди Стефано” е с начален час 22:00 като букмейкърът Ефбет онлайн дава леко предимство на “лос бланкос”, след като коефициентът за краен изход 1 е по-нисък. Реал Мадрид е устремен към трета поредна победа, като същото важи и за тима на Атлетико, който е без поражение в последните си 11 мача.

Атлетико Мадрид е временният лидер в Ла Лига с актив от 26 точки след 10 изиграни срещи. Въпреки че “дюшекчиите” имат два мача по-малко от втория Реал Сосиедад, те са с точка предимство. От друга страна, съставът на Реал има 20 точки в името си след 11 изиграни срещи, така че за момента изостава от своя градски съперник. Но тимът на Зинедин Зидан може да намали разликата спрямо Атлетико с победа в събота вечер. Домакините ще бъдат в отлично настроение след успеха в Шампионска лига в средата на седмицата и победата с 1:0 над Севиля като гост в миналия кръг.

В сряда вечер Реал Мадрид нямаше право на грешка срещу Борусия М’Гладбах в последния кръг от груповата фаза на Шампионска лига. В герой за “белия балет” се превърна Карим Бензема, който реализира и двете попадения през първото полувреме. С този успех Реал продължи на директните елиминации в турнира и ще се бори за спечелването му догодина. Сега отборът трябва да подобри класирането си в Ла Лига. Четвъртата позиция, която “белия балет” заема в момента, не отговаря на амбициите на клуба. Реал Мадрид ще се стреми да спечели градското дерби срещу Атлетико в събота и да се доближи до върха на класирането. Двубоят на живо може да следите от ефбет мобилна версия, в която на атрактивни коефициенти може да залагате на дербито.

Атлетико Мадрид също записа успех в Шампионска лига в средата на седмицата. Тимът на Диего Симеоне победи Ред Бул Залцбург с 2:0 като гост и завърши по перфектен начин кампанията си в груповата фаза, но все пак остана на второто място зад Байерн Мюнхен. Атлетико играе много силно в последните седмици и има 7 победи в предходните 10 мача. В последния си двубой в Примера Дивисион, “дюшекчиите” спечелиха с 2:0 срещу Валядолид у дома. Атлетико е във впечатляваща серия от седем поредни победи в шампионата, като в тези срещи отборът е запазил шест сухи мрежи. Предстоящият двубой ще бъде сериозен тест за защитата на “лос рохибланкос”, които са допуснали само 2 гола в първенството за 10 мача.

Напълно нормално е с ефбет бонус да заложите на под 2.5 гола в срещата като се има добрата защита на Атлетико. Дербито на Мадрид предложи само един гол в двете си издания през миналия сезон и надали ще се получи резултатен двубой в събота вечер.