Efbet дава малки шансове на Кардиф в реванша с Фулъм тази вечер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Отборите на Фулъм и Кардиф ще се изправят един срещу друг тази вечер в мач реванш от 1/2-финалната фаза на плейофите в "Чемпиъншип" за влизане във Висшта лига.

Букмейкърът Efbet онлайн дава малки шансове за успех на Кардиф, тъй като коефициентът за победа на “сините птици” е 4.00. Ставката за знак Х е 3.50, а нов успех на Фулъм е оценен на 2.03 коефициент.

Както е известно, Фулъм записа победа с 2:0 в първата среща на “Кардиф Сити Стейдиъм”. Този успех доближи лондончани до финала на плейофите на “Уембли”, където място намери отборът на Брентфорд, който вчера надигра Суонзи Сити с 3:1 в реванша и с общ резултат 3:2 достигна до заключителния мач за влизане във Висшата лига.

Първият мач в понеделник едва ли можеше да завърши по-добре за Фулъм и мениджъра Скот Паркър. След като не успяха да спечелят автоматична промоция, “котиджърс” не позволиха това да повлияе на представянето им в тази срещ и си извоюваха преднина с два гола преди реванша благодарение на попадения на Джош Онома и Нескенс Кебано. Сега, връщайки се у дома, Фулъм ще се опита да завърши започнатото и да стигне до втория си финал в плейофите в изминалите три сезона. Увереността на тима ще бъде висока, че могат да се класират за финала, като се има предвид, че са спечелили най-много домакински мачове в първенството заедно с Лийдс, който спечели “Чемпиъншип” този сезон.

Фулъм спечели 7 от изминалите си 9 домакински срещи и може би по-важното е, че са запазили 5 сухи мрежи. Ако запишат шеста суха мрежа в десет мача, то със сигурност ще се класират на финала. Отборът играе и много силно в нападение. Приносът на Кебано също заслужава да се подчертае, тъй като нападателят от Конго е вкарал четири гола в последните си три мача, включително три от директни свободни удари. В Ефбет може да заложите на доста атрактивен коефициент за Кебано да отбележи попадение – 3.80.

Нийл Харис и неговите играчи ще имат три дни, за да се оттърсят от загубата у дома срещу Фулъм и в същото време, за да излязат с план, който се надяват, че може да сработи и да ги класира на финала на 4-ти от август. За да се влошат нещата за тях, те посетиха този стадион на 10 юли и бяха победени с 2:0. Натискът върху играчите на “сините” птици е още по-голям и изглежда малко вероятно те да направят обрат в общия резултат.

Това, което ще даде някаква надежда на Кардиф, е подобрената им форма далеч от дома. Загубата от Фулъм е само едно от две поражения в последните им осем мача в техните визити. Те спечелиха останалите шест и вкараха поне два гола в четири от тези срещи. И това е минимумът, от който ще се нуждаят, за да имат шанс да продължат напред в плейофите.

Предвид това, което видяхме в последните две срещи между тези два тима, Фулъм бяха далеч по-добри от Кардиф в двете рещи този месец. Очакванията са Александър Митрович също да се завърне в стартовия състав за Фулъм, тъй като сърбинът пропусна двубоя в понеделник. Плейофите за влизане във Висшата лига са склонни да предлагат драма, но според нас тук такава няма да има и Фулъм ще спечели мача, като с Efbet бонус за спорт може да заложите на краен изход 1 на доста добър коефициент.