Efbet дава предимство на ЦСКА 1948 за визитата на Локо Пловдив
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Черно-белите все още са без грешка в мачовете на собствен терен

Поредните парламентарни избори вече са в историята, а българската Първа лига се завръща с ударна серия от три мача в първия ден на работната седмица.

Стартът е в Пловдив, където в 15.00 часа един срещу друг излизат третият – Локомотив (Пловдив), и вторият – ЦСКА 1948, във временното класиране на отборите. Черно-белите имат в актива си една точка по-малко, но пък са изиграли и един мач по-малко.

Победа за един от двата тима ще означава лидерска позиция в подреждането, като ЦСКА 1948 биха оглавили таблицата дори и при равенство.

Любопитно е да се отбележи, че домакините, предвождани от Александър Томаш, все още нямат загубена точка на собствен терен – 5 мача, 5 победи.

В същото време Червените загубиха последните си две гостувания – срещу ЦСКА София и Ботев (Пловдив), но пък спечелиха последната визита на “Лаута” с 4:1 (миналия сезон).

Букмейкърът efbet.com очаква оспорван сблъсък, но все пак дава леко предимство на столичани. Коефициентът за победа на Локомотив е 3.30, докато шансовете за успех на ЦСКА 1948 е 2.50. Ставката за равенство е 3.35.

Типстърите на 7 Спорт обаче не дават особени шансове на състава на Любо Пенев. Нещо повече, тяхната прогноза е, че Локомотив няма да загуби днешния мач.

Срещата предизвиква особен интерес и ще бъде излъчвана по телевизията днес.

Ето и вероятните стартови единайсеторки:

ЛОКОМОТИВ (4-2-3-1): Хоркаш; Матеус, Паскалев, Павлов, А. Василев; Зебли, Витанов; Дион, Д. Илиев, Карагарен; Боруков
Старши треньор: А. Томаш

ЦСКА 1948 (4-1-4-1): Наумов; Джонатан, Даскалов, Елитон, Лясков; Чочев; Р. Кирилов, Умарбаев, Охене, Топузов; Сердюк
Старши треньор: Л. Пенев

СЪДИЯ: Васимир Ел-Хатиб
СТАДИОН: “Локомотив”, Пловдив
НАЧАЛО: 15:00 часа