google новини лого Последвай ни
Добави коментар

ЦСКА приема Ботев Пловдив днес от 16:30 ч. на стадион ‘Българска армия’ в мач от 22-рия кръг на родното първенство. Букмейкърът Ефбет определя “червените” като фаворит за победата с коефициент 1.40. “Червените” ще преследват първи успех в официален мач през 2020 година.

“Армейците” са на 4-ото място в класирането преди този мач, като имат 40 точки в актива си. Те са на две точки зад третия Локомотив Плодив и на четири пункта от втория Левски. ЦСКА направи 0:0 срещу “сините” в дербито миналия уикенд и смъкна процента си спечелени мачове в шампионата до 52. На собствен терен тимът е спечелил 60% от двубоите, като е вкарал средно по 2.10 гола на мач.

ЦСКА надигра Ботев с 1:0 като гост през първия полусезон и ще търси нов успех срещу този съперник. В последните 19 мача между двата отбора, “червените” имат 7 победи при 7 равенства и 5 победи за “канарчетата”. Възпитаниците на Милош Крушчич нямат право на грешна стъпка, ако искат да се борят за място в топ 3. Наставникът на тима надали ще прави много промени в състава спрямо дербито с Левски и се очаква Евандро и Али Соу да бъдат голямата заплаха за вратата на “жълто-черните”.

Ботев Пловдив влиза като аутсайдер в срещата, след като коефициентът за техен успех е 8.30. След регистрация в Ефбет може да се възползвате от високия коефициент, ако вярвате в успеха на тима на Ферарио Спасов. Вие може да заложите и от мобилната версия на Efbet на тази среща.

В сравнение с последния шампионатен мач срещу Локо Пловдив (0:0), наставникът на “жълто-черните” прави една промяна в групата за мача, която е наложена поради травмата на защитника Лазар Марин. Звездата на тима Тодор Неделев е в състава и ще се стреми да намери мрежата на “Българска армия’.

Иначе Ботев е на 8-ото място в класирането с актив от 29 точки, като има 3 пункта по-малко от шестия Черно море. “Канарчетата” са спечелили 30% от гостуванията си в лигата и не са много убедителни далеч от дома. В събота Ферарио Спасов ще се опита да изненада Милош Крушчич, като с нетърпение очакваме да видим какъв ще бъде крайният резултат на дербито.