Efbet очаква четвърта поредна победа за Локомотив София
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Хебър не се е разписвал в седем поредни мача в първенството

Хебър се изправя срещу набралия скорост Локомотив (София) в първата среща от 13-ия кръг на Първа лига, като за пореде път тимът от Пазарджик ще “домакинства” на националния стадион “Васил Левски”.

Без съмнение столичните “железничари” са един от отборите в най-добра форма в момента, като последните им резултати красноречиво потвърждават това.

Съставът, предвождан от Станислав Генчев, е в серия от три поредни победи, като две от тях бяха постигнати срещу Левски (3:2) и шампиона Лудогорец (1:0). Това пък му позволи да се изкачи на шеста позиция във временното подреждане на първенството в България с 21 точки, само две зад отборите в челната тройка.

На дугата крайност е преставянето на Хебър – тимът, който бе оглавен съвсем наскоро от Владимир Манчев, регистрира 6 загуби и 1 равенство в последните си 7 мача в първенството. Нещо повече, в тях пазарджиклии не успяха да реализират нито един гол.

В групата на Локо София попада Давид Малембана, който до този момент лекуваше травма. На разположение на Генчев ще бъде и бранителят Каду Рибейро Дурвал, който вече е картотекиран.

Двубоят с Хебър обаче пропускат контузеният Мики Орачев и наказаният заради червен картон в срещата с Лудогорец – Антонио Вутов.

Хебър изиза в оптимален състав, като Манчев няма проблеми с контузени или наказани.

Букмейкърът Efbet oчаква силната серия на “железничарите” да продължи. Коефициентът за победа на Локомотив е 1.93, докато шансовете за първи успех за Хебър под ръководството на Владо Манчев са оценени с 4.40. Ставката за равенство е 3.60.

Типстърите на 7 Спорт пък са дори още по-категорични в прогнозата си, предричайки победа и “чиста мрежа” за столичани.

Двубоят на стадион “Васил Левски” започва в 17.30 часа и ще се излъчва по тв на живо.

Вероятни състави:

ХЕБЪР (4-2-3-1): Ндиайе; Търтов, М. Михайлов, Осира Ц. Тонев; П. Крумов, Божурин, Хамлиев, Марсел, Мазан; Валпорт

Старши треньор: Валентин Манчев

ЛОКОМОТИВ СФ (3-4-1-2): Любенов; Диас, Кацаров, Хаджиев, Рапосо, Милошев, Славчев, Найденов, Ненов, Франса, Д. Митков,

Старши треньор: Стансилав Генчев

СЪДИЯ: Кристиян Колев
СТАДИОН: “Васил Левски”, София