Efbet очаква Милан отново да победи Торино
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двата отбора излизат един срещу друг тази вечер в мач от Купата на Италия

Само три дни по-късно отборите на Милан и Торино отново се изправят един срещу друг – този път в 1/8-финален мач от турнира за Купата на Италия. През уикенда ‘росонерите’ спечелиха с 2:0 на “Сан Сиро” в среща от Серия А и родният букмейкър Efbet спорт очаква нов успех на тима на Стефано Пиоли. Ако погледнем коефициентите за срещата, те са в полза на “червено-черните”, които правят много силен сезон и са фаворити да елиминират Торино по пътя към 1/4-финалната фаза на Купата на Италия.

Милан е най-добрият отбор в Италия през този сезон. “Росонерите” бяха непобедени в първенството през този сезон до миналата седмица, когато загубиха от шампиона Ювентус. Но хората на Стефано Пиоли се върнаха на победния път през уикенда, записвайки успех срещу Торино с 2:0 у дома. Сега те ще се стремят да пренесат този инерция в състезанието за купата. Междувременно Торино претърпя лошо начало на сезон 2020/21 и се оказва въвлечен в битката за изпадане след поражението си от Милан през уикенда. Те обаче поддържаха добра форма в Копа Италия, след като победиха Лече и Виртус Ентела в предишните два кръга и ще се надяват да продължат напред в състезанието с победа във вторник, която ще изненада залагащите в Ефбет. Торино има само една победа в последните си девет мача във всички състезания и ще бъде голяма въпросителна дали може да поднесе изненадата срещу Милан. Още повече, че “биковете” играят слабо на чужд терен през този сезон, след като загубиха четири от изминалите си шест визити.

В Efbet мобилна версия ще имате пълен достъп до залозите на живо, когато срещата започне. Ако очаквате Милан да вкара през първото полувреме, както го стори в двубоя срещу Торино в събота, когато Рафаел Леао и Франк Кесие се разписаха, то може да заложите домакините да водят на почивката малко след началото на мача.

Статистика преди срещата:

  • Милан и Торино са се изправяли един срещу друг 189 пъти до момента във всички състезания. Росонерите има предимство с 71 победи в сравнение с 52 успеха за “биковете”. Въпреки това, в Купата на Италия, Торино излезе краен победител 10 пъти в 23 мача срещу Милан, докато загуби седем при 6 равенства
  • Милан спечели четири от последните си пет мача за Купата на Италия срещу Торино, включително триумф с 4-2 (след продължения) на четвъртфиналите миналия сезон
  • След шест мача без поражение във всички състезания срещу Милан, Торино загуби всяка една от последните си три срещи с росонерите.
  • Торино не успяха да отбележат гол в последните два мача на “Сан Сиро”
  • Росонерите са отстранени в полуфиналната фаза в последните два сезона. Те загубиха с 0:1 общ резултат от Лацио през 2018/19 и загубиха от Ювентус заради правилото за гол на чужд терен след общ резултат 1:1

Ако очаквате за поредна кампания Милан да достигне до заключителната фаза на турнира, може да се възползвате от ефбет бонус нов клиент и да заложите на победа на “росонерите”, въпреки че ставката за краен изход 1 не е много висока, но може да погледнете и към другите опции за залози за този сблъсък.