Efbet очаква РБ Лайпциг да спечели трите точки срещу Кьолн
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Тази вечер ще се проведе последният мач от 29-ия кръг на немската “Първа Бундеслига” като в него един срещу друг излизат отборите на Кьолн и РБ Лайпциг. Фаворитът в срещата според ef bet букмейкър е РБ Лайпциг, като коефициентът за успех на “червените бикове” е 1.55.

След провелите се мачове през уикенда, РБ Лайпциг изпадна от топ 4 на класирането. Възпитаниците на Юлиан Нагелсман се смъкнаха до 5-ото място в подреждането с актив от 55 точки. РБ Лайпциг може да си върне третата позиция, ако спечели на “РаейнЕнергиЩадион” тази вечер, тъй като изостава само на точка от третия Борусия Мьонхенгладбах.

Домакините от Кьолн пък заемат 11-ото място в таблицата с актив от 34 точки. Отборът е на 7 пункта от опасната зона и всяка спечелена точка е много важна за тях. Кьолн загуби с 1:3 при визитата си на Хофенхайм в миналия кръг и е без успех в 4 поредни мача в Бундеслигата – две равенства и две загуби за този период. Отборът се разписа във всички тези срещи, но не успя да се представи на ниво в защита. Отбраната на “козлите” ще бъде сериозно тествана в предстоящия мач, тъй като срещу тях ще излезе РБ Лайпциг с Тимо Вернер на върха на атаката. Германският национал има 24 гола в първенството през този сезон, като той ще има подкрепата на играчи като Марсел Сабицер и Патрик Шик, които имат общо 17 попадения в Бундеслигата този сезон.

Отборът на РБ Лайпциг не успя да спечели последния си мач в лигата, след като направи 2:2 срещу Херта у дома. “Червените бикове” обаче записаха категорична победа при последната си визита в шампионата – 5:0 срещу Майнц. Лайпциг е спечелил 57% от своите гостувания в първенството като е вкарал средно по 2.50 гола на чужд терен. Отборът е третият най-добър гост в лигата, така че е нормално да се очаква да спечели в Кьолн. Ако имате ефбет бонуси 2020 във вашата сметка в букмейкъра, то може да потърсите успех за гостите и двата отбора да вкарат гол на атрактивния 2.55 коеф.