Efbet очаква Рома да спечели домакинството си на Парма
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

В сряда вечер от 22:45 ч. отборите на Рома и Парма се изправят един срещу друг в мач от 31-вия кръг на Серия “А”. Двубоят е предлаган за залози от българския букмейкър efbet онлайн, който дава предимство на “вълците” да спечелят срещата. Коефициентът за краен изход 1 в мача е 1.55, а равенството е оценено с 4.60, докато ставката за успех на Парма е 6.50.

Рома е в серия от 3 поредни загуби

Само за няколко седмици Рома премина от претендент в Шампионска лига, за да се бори да запази петото си място. Те не смогнаха на темпото на Аталанта, докато съперниците им зад тях намалиха разликата след три поредни поражения. Тази серия е тежък удар за “джалоросите”, които трябва да спечелят Лига Европа, за да се класират през следващия сезон за Шампионска лига. Роба обаче ще трябва да възстановят най-добрата си форма, за да имат шанс за зилни изяви в Европа. Парма обаче съвсем не се отказа от надеждата си за класиране на европейските места, въпреки че загуби последните си три мача. Гостите ще бъдат опасен съперник за разколебания Рома, но тимът на Пауло Фонсека няма право на грешна стъпка. В миналия кръг Рома загуби на терена на Наполи с 1:2, а преди това отстъпи в мачовете с Удинезе и Милан с по резултат 0:2.

Парма също ще се опита да сложи край на губещата серия

Тимът на Парма спечели шест точки повече през сезон 2019-20, отколкото спечели на този етап миналия сезон (39 срещу 33), а също така е вкарал още осем гола (41 срещу 33). Те са много интригуващ отбор за гледане, като това е особено вярно в техните мачове след рестарта на сезона. Във всеки от петте им мача от завръщането на Серия “А” бяха отбелязани попадения в двете врати. Това включва загубата им у дома с 1:2 от Фиорентина в неделя. Преди това пък Парма отстъпи с 2:3 на Верона и с 1:2 на Интер, а последният им успех бе с 4:1 над Дженоа. Гостите са вкарали във всяка от последните си шест визити, като те с намерили мрежата в 12 от своите 15 мача на чужд терен през този сезон. Предвид силното им представяне в атака, то е доста вероятно да отбележат попадение срещу Рома като efbet предлага коеф. от 1.75 и двата тима да намерят мрежата Ако Парма спечели трите точки, то ще се доблжи само на 6 пункта до “вълците” и ще има никак не малки шансове за класиране в топ 6 в края на сезона.

Статистика преди мача:

  • Рома е спечелил 47% от домакинските си мачове в Серия “А”
  • Парма е записал победи в 33% от гостуванията си в лигата този сезон
  • В последните си пет мача на Парма паднаха попадения в двете врати
  • Гостите са вкарали в 12 от 15 мача на на чужд терен този сезон
  • Рома са запазили само две сухи мрежи у дома през тази кампания
  • “Джалоросите” са допуснали 10 гола в последните си пет мача

Предвид статистиката, то може да се очаква резултатен двубой и коефициентите в Ефбет са добри. На всички опции на този мач от италианската Серия “А” може да залагате с efbet бонуси, които са активни за играчите след регистрация в букмейкъра.