Efbet очаква труден мач за Григор Димитров срещу Вавринка
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Сайтът за залози Efbet дава предимство на Стан Вавринка срещу Григор Димитров в предстоящия мач между двамата.

Както е известно, Гришо ще се изправи срещу швейцареца на 1/4-финалите на тенис турнира в Акапулко. Двубоят е в петък сутрин от 04:00 ч. наше време и се очаква с огромен интерес.

Букмейкърът Еф бет дава предимство на Вавринка за спечелването на мача. Коефициентът за успех на швейцареца е 1.63, докато ставката за Димитров е 2.44. От приложението на Efbet за мобилни устройства виждаме доста интересни залози на срещата като например играч да спечели първия сет и да спечели мача. Тук може да заложите на 3 коефициент Григор да вземе първия сет и да спечели срещата.

Защо този залог е много вероятен?

Григор Димитров има 4 победи в 11 мача срещу Вавринка като винаги е печелил първия сет в тези срещи. Последният успех на Гришо срещу швейцареца бе в Синсинати през 2016 година – победа с 6-4, 6-4. Преди това българинът спечели още в Мадрид, Лондон и Монте-Карло.

Стан Вавринка доминира срещу Димитров в последните мачове

Вавринка е в серия от 5 поредни победи срещу родния тенисист. Стан записа цели три победи срещу Гришо през миналия сезон. Швейцарецът елиминира Димитров в 3-ия кръг на Ролан Гарос, победи го в Монреал и го отстрани в Синсинати. В тези три срещи Димитров спечели само един сет – в първи кръг в Синсинати, когато загуби с 5-7, 6-4, 7-6 (4).

Как двамата достигнаха до 1/4-финалите в Акапулко?

Гришо се класира на 1/4-финалите в турнира след победа с 2:0 сета срещу Дамир Джхумхур в първия кръг, след което надви Адриан Манарино с 2:1 сета, като спаси два мач бола. Димитров не бе на най-високо ниво в тези две срещи и ще трябва да вдигне оборотите, ако иска да спечели срещу Вавринка. Швейцарецът пък имаше по-тежък двубой в първия кръг – успех с 2:1 сета срещу талантливия Франсис Тиафо, след което дойде и победата му с 2:0 сета (6-4, 6-4 в отделните части) срещу Петро Мартинес в четвъртък.