Efbet предвижда победа на Левски над новака Крумовград
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" продължават да гонят първата позиция

Тази вечер предстои да се изиграят последните мачове от 10-тия кръг на efbet лига. В ранният двубой Хебър (Пазарджик) посреща Пирин (Благоевград), но гвоздеят на вечерта ще бъде срещата между Крумовград и Левски (София). Тя ще започне в 20:00 часа и ще се играе на спортния комплекс в “Коматево”.

За домакините от Крумовград срещата ще бъде поредна възможност тимът да покаже, че заслужава мястото си в родния елит. До момента те се представят много силно и надхвърлят всички очаквания. Те заемат 9-ата позиция с актив от 12 точки, които са спечелили в 8 шампионатни срещи. Най-впечатляващите изяви на Крумовград до момента са победите им над Лудогорец, ЦСКА 1948 и Ботев (Пловдив), с които те дадоха ясна заявка, че на никого няма да му бъде лесно срещу тях.

Левски обаче не е случаен отбор. “Сините” записаха невероятна кампания в квалификациите на Лигата на конференциите, макар да отпаднаха на само крачка от груповата фаза. Те се бореха като равен с равен с немския Айнтрахт (Франкфурт), който само преди две години триумфира с трофея в Лига Европа.

Мачовете в Европа определено обаче отслабиха Левски в шампионата. “Сините” загубиха визитата си на Локомотив (Пловдив), след което стигнаха до няколко трудни успеха в последните минути срещу аутсайдери като Ботев (Враца) и Хебър (Пазарджик). В последния си мач обаче те нямаха проблеми срещу Пирин (Благоевград) и спечелиха домакинството си с 2:0.

В сайта на efbet, коефициентите за срещата Крумовград-Левски са в полза на гостите. Ставката за успех на “сините” е 1.59, а тази за победа на домакините 7.00. Коефициентът за равенство пък е 4.40.