Efbet продължава да предлага солидни бонуси за българските срещи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
С наближаването на пролетния дял на първенството се увеличава и инетерса към залозите на мачовете в родното първенство

Българската Първа лига продължава да печели вниманието на феновете и със сигурност в момента ставаме свидетели на един от най-добрите сезони през последните години.

Към настоящия момент можем да видим, че разликата в точките не е толкова голяма, за да може да заявим, че всичко вече е определено. Има още малко време, преди да видим окончателно разделяне на две групи, а там се очаква една особено тежка битка, в която всички ще се впуснат.

Футболните привърженици със сигурност оценяват тази  стъпка, но нека обърнем внимание и на още един факт, родният букмейкър Efbet инвестира във футбола и продължава да държи интереса на висота с още по-добри преференциални условия и бонуси.

Дори и към този момент играчите могат да се възползват от изключително примамливиия efbet бонус за повече емоции и удоволствие от играта. Очаквано, когато имаме инвеститор, който се опитва да подобри системата, можем да бъдем сигурни, че ще се опита да предлага и възможно най-добрите условия.

Не е за пренебрегване и факта, че Efbet раздава и сериозни бонуси за всички играчи, които в рамките на календарния месец са направили прогноза за поне една българска среща.

Впрочем колкото повече такива прогнози има, толкова по-големи са и шансовете за печелене. В краят на всеки футболен кръг, всички отговарящи на изискването, автоматично попадат в томбола за теглене.

Трима души могат да спечелят сумата от 500 лв. под формата на безплатен залог и най-важното е, че тази практика продължава до края на родното първенство. Освен това бонусът се превежда без нужда от добавянето на депозит в сметката, понякога можем да забележим, че някои фенове дори не осъзнават, че са спечелили, преди да видят отразяването в профила им.