Ефремов е доволен от видяното, хвали Левски на Костов
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Мисля, че "сините" играят в пъти по-добре, отколкото при Станимир Стоилов", категоричен е той.

Популярният фен на Левски – Кирил Ефремов, говори пред “Мач Телеграф” след равенството 1:1 на “сините” в първия мач срещу Айнтрахт Франкфурт, който се състоя на Националния стадион “Васил Левски” в София.

Актьорът сподели очакванията си и за предстоящия реванш срещу “орлите” в Германия, който е този четвъртък.

Ефремов обяви категорично, че “сините” играят много по-добре в момента под ръководството на Николай Костов, отколкото при Станимир Стоилов.

“Айнтрахт са сериозен отбор. Важното е, че Левски игра със самочувствие и концентрация. Въпреки нелепия гол от наша грешка, не паднахме духом и стояхме добре. Мисля, че “сините” играят в пъти по-добре, отколкото при Станимир Стоилов. Някои футболисти не можем да ги познаем. Уелтън, Асен Митков, Ел Джемили и др. Явно има добра атмосфера, което е най-важното. Това ме радва”, започна Ефремов.

“В четвъртък вечер стана хубав празник. Стадионът беше пълен. Какво искаме повече от този отбор? Ще влязат пари и в касата, ако попаднем в групите. Дай Боже, Левски да отстрани Айнтрахт. Да не забравяме, че този отбор вдигна Лига Европа преди година. Може да не са в оптимална форма и да са подценили нещата, но това си е техен проблем. Виждаме само какви играчи имат. Дано Коло Муани да го продадат преди реванша, но ще видим”, добави известният актьор.

“Искам да стане хубав мач в Германия. Отборът да играе добре и да е със самочувствие. В крайна сметка всичко може да се случи. Реално мачът в София така се разви, че пропускът на Роналдо, ако беше във вратата – можеше да победим. Голът на Фадига беше уникален. Такъв удар влиза веднъж от сто опита. Напомни ми на този на Кайзера отпреди 30 години”, сподели той.

“Ние не можахме да видим как Айнтрахт държи топката. Процентово я притежавахме повече. Дано да бъде така и в Германия. Там ще ни нападат от първата минута. В София имах чувството, че Айнтрахт играха на сигурно. Това не означава, че трябва да подценяваме нашата игра, която беше на много високо ниво. Ако продължим така, си мисля, че в България няма отбор, който да се противопостави на Левски. С малко повече шанс и добра игра може да отстраним германците. Много е важно как ще тръгне мачът там. Ако вкараме ранен гол, може да ни даде огромно предимство. Стискам палци на момчетата”, завърши Кирил Ефремов.