Екшън на кантара между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев (ВИДЕО)
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Британският боксьор бе готов да раздава юмруци

Много искри и разгорещени моменти имаше по време на премерването на световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа и Кубрат Пулев на кантара преди големия мач между двамата утре вечер.

Първи излезе Кубрат Пулев, който удари 108.4 килограма. След това се появи и шампионът. Секунди преди да покаже 108.8 килограма, британецът се обърна наляво към Кобрата, който се бе приближил до него. Двамата си размениха няколко думи, след което бяха разделени отново на разстояние. Това обаче не бе краят.

Осирквания и нелицеприятни подвиквания белязаха процедурата по тегленето на боксьорите, а когато двамата се изправиха лице в лице, Джошуа размаха пръст на Пулев. Трябваше принудително двамата да бъдат раздалечени, но репликите не спряха.

„Предупредих го да не позволява на лагера му „да го вдигат” толкова, тъй като сега наистина ще се изпраи срещу истински съперник. Когато противниците ми излязат на ринга срещу мен, те са уверени, но след няколко рунда душата им е унищожена. Щом го видя между четирите сглобки, оттам насетне ми е ясно какво трябва да сторя”, заяви гневно Джошуа под мощните български крясъци в залата на „Уембли Арена”.

Ей Джей реши да отстъпи и в крайна сметка си тръгна, докато нашият боец говореше на висок глас: “Утре ще ти покажа!”

Вижте видео: