Ектор Бейерин иска да се завърне в Бетис
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бейерин има желание да се присъедини към Бетис през лятото

Защитникът Ектор Бейерин обмисля бъдещето си в Барселона и продължава да желае да се присъедини отново към Бетис, пише  Mundo Deportivо. Шави Ернандес не оценява бившия краен защитник на Арсенал и може да му позволи да напусне, тъй като испанецът не се вписва в плановете му този сезон.

Ектор Бейерин дойде на Камп Ноу миналото лято, тъй като Барселона го привлече със свободен трансфер. Ако “блаугранас” бяха взели Сесар Аспиликуета, може би нямаше да привлекат бившата звезда на Арсенал. Но Бейерин беше договорил прекратяване на договора с “артилеристите” и се присъедини към Барселона в последния ден от прозореца.

Договорът на защитника изтича през лятото. Към Бейерин имаше интерес от клубове от Висшата лига и дори според информациите е отхвърлил трансфер в Евертън. Английските клубове все още могат да отправят оферта за него, така че остават опция. Бейерин има желание да се върне в Бетис, където игра миналия сезон.

Поради финансови причини клубът не можа да го вземе през миналото лято и има съмнения дали Бейерин ще се впише в сегашния състав. “Зелено-белите” от Севиля обаче продължават да се интересуват от защитника на Барселона, а една или две продажби може да помогнат на десния бек да се завърне на “Бенито Виямарин”.