Ел Маестро: Целта ни е да печелим всяка седмица
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Никога не съм спокоен", призна предводителят на столичния гранд.

Старши треньорът на ЦСКА – Нестор Ел Маестро, направи своя традиционен анализ след успеха на своя тим с 2:0 в двубоя срещу Локомотив София, провел се на “Армията”.

“Добра вечер за нас и добро представяне през първото полувреме. Близо сме до мястото, където искаме да бъдем. Целта ни е да печелим всяка седмица и сега го правим. Физически Естрада е в добра форма. Ако не беше, нямаше да играе 90 минути. Има различен профил от останалите нападатели, което е добре за мен. Всички в клуба вярват в неговите качества и се надяваме да бъде от голяма помощ през този сезон”, заяви Ел Маестро.

“Не правя много сметки. Опитвам се да играя всеки мач с възможно най-добрия отбор. Сакич показа защо го взехме. Много солидно представяне и много малко грешки. Турицов винаги е бил част от плановете ми”, разкри той.

“Когато дойдох, имахме повече от един играч, който не бе в перфектно физическо и ментално състояние. В момента мисля, че всички са по-добре. Велико е да играеш тук. Не съм очаквал, че ще дойдат толкова много хора и бе истинско удоволствие. Никога не съм спокоен. Тук е доста турбулентно място, когато печелиш е фантастично. Когато има загуби, има освирквания”, каза още Нестор Ел Маестро.