Ел Маестро доволен: Прогресираме във всички аспекти на нашата игра
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Първото полувреме беше фантастично по отношение на организация, интензитет и инициатива", коментира наставникът.

Старши треньорът на ЦСКА – Нестор Ел Маестро, бе много доволен и обяви представянето при успеха на своя тим над ЦСКА 1948 като “фантастично”. Както е известно, “червените” надделяха над отбора на Николай Панайотов с 2:0.

“Доволен съм, особено от играта. Вижда се прогрес, което е най-важното в моята работа. Виждам неща, които работим всеки ден, пренесени на игрището. Фантастично представяне на всеки един от футболистите”, каза Ел Маестро.

“Първото полувреме беше фантастично по отношение на организация, интензитет и инициатива. Направихме така, че противникът да не минава центъра. Вратарят им направи няколко спасявания. Вярвахме, че ако продължим така, ще вкараме през второто полувреме. Така се получи”, продължи той.

“Прогресираме във всички аспекти на нашата игра. Това отнема време. Трябва и физическа подготовка. Трябва да играем така всяка седмица. Трудно е да искам повече. Следващият ни мач е сложен. Вчера видях доста компактен и добре организиран тим на Ботев Пловдив. Няма да е лесно гостуването. Те натрупаха самочувствие, но ние сме ЦСКА. Отиваме там да спечелим трите точки”, добави Ел Маестро.